I am your Shaklee Independent Distributor at Hulu Selangor, Selangor. Delivery throughout Malaysia
Shaklee ID: 854345| eina_gie@yahoo.com| sms/whatsapp 0192780131| |FB Page : Sihat Itu Menawan

Tips Kesihatan & Pelbagai Cerita Bersama Suplemen Semulajadi .. Jom klik 'LIKE' page Sihat Itu Menawan

"Menyimpan untuk membina kekayaan.Agar kekayaan harta semakin meningkat tiap hari.Niat = doa. Maka, oleh sebab itu, niat yang tepat dan betul. Dengan izin Allah, ia jadi kenyataan. Simpan walau 10 sen tiap hari. Ini adalah impak konsisten menyimpan walau sedikit.Tiada istilah lambat.Yang penting, mulakan!" Boleh dptkn Lagi info dan Tip disini Rezeki Bertimpa - Timpa


Wednesday, 8 October 2014

Dekati Tuhan, Raih Kekayaan


Dekati Tuhan, Raih Kekayaan 



Dekati Tuhan, Raih Kekayaan ...

Sama ada, 

- Harta.
- Jiwa.
- Akhlak.

Andai bercinta dengan jutawan, pasti kita merasa kekayaan. Andai bercinta dengan Sang Pencipta Jutawan, pasti kita akan merasa kemewahan dunia dan Akhirat.

Mengapa apabila mendekati Allah, kita rasa tenang?

Allah 100% saturated positive. Kata Prof Dr Muhaya,

"Tekanan berlaku apabila ada attachment pada sesuatu selain Allah."

Oleh sebab itu, andai mahu berasa,

- Bahagia
- Tenang
- Damai 
- Kaya 

Dekati Dia. Seru nama-Nya. Pasti diri berasa tenang dan bahagia. Dengan izin Allah, ia berlaku. 

Deraskan rezeki dengan menggunakan kuasa dalaman yang berbeza daripada cara biasa.Ia terkandung 5 amalan dalaman yang membantu kita untuk ‘menjemput’ rezeki dengan otak kanan (tidak mengikut logik).

Ia dijelaskan lebih lanjut dalam ebook Sistem Menjemput Rezeki. Tentang bagaimana dengan membina pengaruh yang positif, kita dapat jana kekayaan dunia dan akhirat (dengan izin Allah)



Klik untuk dapatkannya,

Alhamdulillah.



Jom tgk Senarai Pakej2 Set Euphoria di sini
Senarai Harga Produk Shaklee

_____________________________________


♥ Berminat untuk mendapatkannya?
atau berminat nak jadi 

AhliShaklee

 dan join Group kami?
 Boleh hubungi saya, dan saya adalah 

Pengedar Sah Shaklee di Selangor 

dan membuat penghantaran ke seluruh Malaysia
SMS | WHATSAPP 0192780131 | 
eMail: iena_gie@yahoo.com

♥ Your Shaklee Independent Distributor  (Shaklee ID: 854345)

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

Dulu 65kg terkini 57kg



Dulu 65kg terkini 57kg


Hari ni rasa nak share Testimoni pulak..lama dah kan rasanya tak sharing2 ni..almaklumla dah hampir 3 bulan kut komputer rosak..jadi mood nak buka blog pun hilang gitu jugak lah..ape pun ok..hari ade masa sikit nak share untuk uolss pasal Set Slimming ni.. jom kita baca testimoni ni =)



__Apa Kata Mereka, Di Petik Dari Group Euphoria Kami__


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut *

"Alhamdulilah setelah menggunakan produk Shaklee iaitu set kurus saya telah berjaya menurunkan berat badan yg agak memuaskan hati saya,namun masih mencuba utk mendapatkn berat bdn yg lebih ideal lagi...sebelum ini berat badan sy 65kg,disebabkan sy terlalu aktif dalam sukan Olahraga ia agak menyukarkan sy berlari dgn lebih baik,justeru itu sy telah mengambil kptsn utk mencuba set ini dgn lebih sistematik dgn set vitamin Alfafa+Lecithin+ESP.Sy ne sukar utk minum susu tp ble adanye Esp dpt bantu sy utk cuba minumnye lama kelamaan sy jadi ketagihnye dan jatuh cinta padanye..sekarang sudah 3botol sy minum...macam xcaya pun de jg.Sekarang ne smu kawan2 agak berpuas hati melihat perubahan pd diri sy..tapi sy bukan nk terlalu kurus cuma nk kurangkan lemak dalam bdn kita dan mempunyai tubuh badan yg sihat.Oleh itu pada kawan2 yg ingin mencuba set ini jg cpt putus asa yg penting kena perlu ambil vitamin dgn cara sistematik dan banyakkn minum air selain itu kt perlukan senaman sekurung2nye seminggu sekali..okla selamat mencuba,bershaklee demi kesihatan anda dan keluarga anda"






Jom tgk Senarai Pakej2 Set Euphoria di sini
Senarai Harga Produk Shaklee

_____________________________________


♥ Berminat untuk mendapatkannya?
atau berminat nak jadi 

AhliShaklee

 dan join Group kami?
 Boleh hubungi saya, dan saya adalah 

Pengedar Sah Shaklee di Selangor 

dan membuat penghantaran ke seluruh Malaysia
SMS | WHATSAPP 0192780131 | 
eMail: iena_gie@yahoo.com

♥ Your Shaklee Independent Distributor  
(Shaklee ID: 854345)

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.