I am your Shaklee Independent Distributor at Hulu Selangor, Selangor. Delivery throughout Malaysia
Shaklee ID: 854345| eina_gie@yahoo.com| sms/whatsapp 0192780131| |FB Page : Sihat Itu Menawan

Tips Kesihatan & Pelbagai Cerita Bersama Suplemen Semulajadi .. Jom klik 'LIKE' page Sihat Itu Menawan

Pelbagai Tips Kesihatan dan Suplemen Semulajadi Khas Buat Anda

"Menyimpan untuk membina kekayaan. Agar kekayaan harta semakin meningkat tiap hari.Niat = doa. Maka, oleh sebab itu, niat yang tepat dan betul. Dengan izin Allah, ia jadi kenyataan. Simpan walau 10 sen tiap hari. Ini adalah impak konsisten menyimpan walau sedikit.Tiada istilah lambat.Yang penting, mulakan!" Boleh dptkn Lagi info dan Tip disini Rezeki Bertimpa - Timpa


Friday, 25 April 2014

ESP untuk milkbooster dan kecantikan kulit


Photo: Apa yang menariknya ambil ESP ni?

Bagi yang baru, mesti tertanya-tanya kan.. pendek kata, bila ibu menyusu ambil ESP, dia akan merasa payudara semakin berat dan cepat penuh. Bagi yang susu tiada masalah, tetapi mengambil ESP sekadar untuk memekatkan susu atau menambah nutrisi yang baik pada anak, susu ibunya pasti akan bertambah-tambah meriah!

Dan BONUS!!!♥ 
@ Selain susu meriah, kulit ibu pun akan bertambah cantik, glowing serta membantu menghilangkan masalah jeragat, blackhead dan sebagainya.

@ Dan jika anda sedang mengandung, amalkanlah ESP seawal kehamilan lagi, kerana ESP membantu memberikan tenaga pada anda, meningkatkan sistem imun badan dan juga menyediakan badan anda dengan protein yang sangat diperlukan dalam penyusuan nanti.

 Alhamdulillah, ambil satu produk, tapi kebaikkan ESP banyak sekali. Susu meriah, kulit cantik dan badan bertenaga.

 Harga?
Sangat murah berbanding kesan yang bakal anda alami.. Jika anda sedang mengalami masalah penyusuan, sangat digalakkan mengambil ESP bersama Ostematrix dan Alfalfa untuk kesan maksimum. Namun jika budget agak terhad, ESP adalah pilihan utama ya..

 Namun suka saya INGATKAN, kesan susu yang banyak hanya dapat anda rasakan dengan mengamalkan pam susu secara konsisten iaitu 2-3 jam sekali atau jika anda surirumah, susukan anak anda dengan kerap, sekerap 2-3 jam sekali juga. InsyaAllah anda akan mendapat kesan yang sangat best!

Berminat??
sms/whatsapp 0192780131


ESP untuk milkbooster dan kecantikan kulit

Walaupun Shaklee ada 3 Milkbooster, namun ESP memang menjadi kewajipan bagi setiap ibu menyusu, kerana kesannya memang super duper best!!!

Apa yang menariknya ambil ESP ni? 
Bagi yang baru, mesti tertanya-tanya kan.. pendek kata, bila ibu menyusu ambil ESP, dia akan merasa payudara semakin berat dan cepat penuh. Bagi yang susu tiada masalah, tetapi mengambil ESP sekadar untuk memekatkan susu atau menambah nutrisi yang baik pada anak, susu ibunya pasti akan bertambah-tambah meriah! Dan BONUS!!! Selain susu meriah, kulit ibu pun akan bertambah cantik, glowing serta membantu menghilangkan masalah jeragat, blackhead dan sebagainya.

Dan jika anda sedang mengandung, amalkanlah ESP seawal kehamilan lagi, kerana ESP membantu memberikan tenaga pada anda, meningkatkan sistem imun badan dan juga menyediakan badan anda dengan protein yang sangat diperlukan dalam penyusuan nanti.


Jom tgk Senarai Set Euphoria di sini
Senarai Harga Produk Shaklee


♥ Berminat untuk mendapatkannya?
atau berminat nak jadi AhliShaklee dan join Group kami?
 Boleh hubungi saya, dan saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Selangor dan 
membuat penghantaran ke seluruh Malaysia
SMS | WHATSAPP 0192780131 | 
eMail: iena_gie@yahoo.com

♥ Your Shaklee Independent Distributor  (Shaklee ID: 854345)

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

Apa yang menariknya Cinch Shake Shaklee ni?

Formula Cinch Pro : 
campuran EXCLUSIVE protin dipertingkatkan dengan LEUCINE

Dengan pilihan 3 perasa iaitu Vanilla, Coklat dan Caffe Latte. Anda bebas memilih perasa kegemaran anda. Jom kita baca apa yg ISTIMEWA tentang Cinch Shake Mix.

LEUCINE adalah asid amino perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia. Supplemen and serbuk yang mengandungi leucine biasanya digunakan oleh 'bodybuilders' dan atlit-atlit sukan yg lain untuk membantu pemulihan otot setelah membuat 'extreme activity'.

Leucine membantu dengan mengatur tahap gula dalam darah, membantu pertumbuhan dan pembaikan tisu otot (seperti tulang, kulit dan otot), membantu pengeluaran hormon, membantu penyembuhan luka serta bertindak untuk penyebaran tenaga. Ia juga boleh membantu untuk mencegah pecahan protein otot yang kadang-kadang berlaku selepas trauma atau tekanan teruk ~selepas heavy workout pada bodybuilder. 

Dan uniknya, dengan kehadiran Leucine dalam Cinch Shake Mix, mereka tidak akan mengalami kenaikan berat badan apabila berhenti mengambil Cinch Shake Mix, tak macam sesetengah minuman langsing yg lain kan!!

So anda boleh consider Cinch Shake Mix sebagai elemen utama dalam DIET anda.







Jom tgk Senarai Set Euphoria di sini
Senarai Harga Produk Shaklee


♥ Berminat untuk mendapatkannya?
atau berminat nak jadi AhliShaklee dan join Group kami?
 Boleh hubungi saya, dan saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Selangor dan 
membuat penghantaran ke seluruh Malaysia
SMS | WHATSAPP 0192780131 | 
eMail: iena_gie@yahoo.com

♥ Your Shaklee Independent Distributor  (Shaklee ID: 854345)

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

Tindakan Dengan Ilmu Memberi Hasil


Bismillah

Berapa ramai antara kita yang sudah pergi 101 seminar, kursus, bengkel? Dan berapa banyak antara 101 itu yang kita praktikkan secara menggila?

"Aku tidak takut dengan orang yang mempelajari seribu tendangan, aku takut pada orang yang mempelajari satu tendangan sebanyak seribu kali." - Bruce Lee 

Andai kita renung pada pepatah Bruce Lee, orang yang pelajari satu tendangan, tetapi buat banyak kali itu lebih baik daripada, orang yang belajar banyak tendangan.

Kita boleh rumuskan, orang yang bertindak untuk ilmu yang sedikit, lebih baik daripada belajar banyak ilmu tetapi tidak bertindak.

Soalan: Berapa besar modal duit diperlukan untuk mulakan perniagaan?

Jawapan: Bila anda berniaga dengan ada ilmu, modal bisnes adalah kecil sekecil RM1, bila tidak ada ilmu, berapa juta modal pun tidak akan cukup. Banyak perbezaan mereka yang ada ilmu dengan tidak. #DAO

"Ilmu tanpa amal adalah gila. Dan pada masa yang sama, amalan tanpa ilmu merupakan suatu amalan yang tidak akan berlaku, dan sia- sia." - Imam Ghazali

Amal memberi maksud yang sama dengan tindakan. Oleh sebab itu pentingnya bertindak dengan ilmu.

Sehebat mana pun ilmu kita, tanpa amal, ia sia-sia.

Insya-Allah, itu antara perkara penting yang dihadam daripada aspek bisnes. Dalam ebook 70 Lessons, turut dikongsi daripasa aspek kehidupan dan spiritua.

Pelajari lebih 70 pengajaran dengan muatturun ebook 70 Lessons di bawah,

Klik sini --> http://goo.gl/3PIahW

Ebook ini adalah 100% dalam Bahasa Melayu, boleh dibaca dalam format .pdf.

Alhamdulillah.



Jom tgk Senarai Set Euphoria di sini
Senarai Harga Produk Shaklee


♥ Berminat untuk mendapatkannya?
atau berminat nak jadi AhliShaklee dan join Group kami?
 Boleh hubungi saya, dan saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Selangor dan 
membuat penghantaran ke seluruh Malaysia
SMS | WHATSAPP 0192780131 | 
eMail: iena_gie@yahoo.com

♥ Your Shaklee Independent Distributor  (Shaklee ID: 854345)

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Jom JOIN KAMI Menjana PENDAPATAN TAMBAHAN!!!





Saya adalah dibawah Group Euphoria.. Dan saya juga menjana pendapatan Tambahan dengan Shaklee melalui group ini.. Apa yang BEST nye Group kami ni :

1) Upline yang berdedikasi
2) Jaringan Kumpulan Shaklee yang kuat
3) Plan Pemasaran syarikat yang adil
4) Rangkaian produk yang terbukti berkesan
5) Berpeluang menyertai Umrah, Ziarah dan trip antarabangsa dgn layanan bertaraf antarabangsa
6) BONUS yang diberikan sangat2 membantu dan terasa dihargai oleh pihak syarikat

Sesungguhnya bisnes Shaklee ni bukan sahaja menyeronokkan, malah Menggujakan.. Shaklee sesungguhnya telah merubah hidup kami sekeluarga dari pelbagai aspek kehidupan (^__^)

Tiada yang Mustahil dlm bisnes ini. Shaklee kini menjadi Fenomena. Semua bercerita tentang Shaklee..
Rebutlah Peluang ini !!
Yang paling utama, jom kita bersama2 menaiktaraf ekonomi keluarga kita agar sihat, kaya dan Berjaya di dunia dan akhirat. Jalan telah tersedia ada.. yang tinggal usaha anda sendiri untuk bergerak lebih maju kehadapan !!
Yakin Diri.. anda pasti BOLEH !!

Jom hubungi saya dan ketahui caranya.. Jika kita masih terpikir2.. ketahuilah orang lain sudah maju selangkah kehadapan.. merebut PELUANG !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...