I am your Shaklee Independent Distributor at Hulu Selangor, Selangor. Delivery throughout Malaysia
Shaklee ID: 854345| eina_gie@yahoo.com| sms/whatsapp 0192780131| |FB Page : Sihat Itu Menawan

Tips Kesihatan & Pelbagai Cerita Bersama Suplemen Semulajadi .. Jom klik 'LIKE' page Sihat Itu Menawan

Pelbagai Tips Kesihatan dan Suplemen Semulajadi Khas Buat Anda

"Menyimpan untuk membina kekayaan. Agar kekayaan harta semakin meningkat tiap hari.Niat = doa. Maka, oleh sebab itu, niat yang tepat dan betul. Dengan izin Allah, ia jadi kenyataan. Simpan walau 10 sen tiap hari. Ini adalah impak konsisten menyimpan walau sedikit.Tiada istilah lambat.Yang penting, mulakan!" Boleh dptkn Lagi info dan Tip disini Rezeki Bertimpa - Timpa


Sunday, 15 July 2012

Bercuti Di Melaka : DeMawardah Apartment

Salam semua.. seronok.. cuti 3 hari 2 mlm masih x habis lagi rase.. tenkiu pada en.Husband sbb bawa kitorang satu family g jalan2.. huii.. release tension otak bab keje.. hehehe.. al-maklum la bkn salu nak g cuti2 malaysia ni.. so kali ni pergi bercuti di Melaka [13 - 15 Julai 2012 ] .. aritu dah pergi tapi sehari semlam jek.. rasa x puas.. tu yg kali ni g 3 hari 2 mlm.. mmg syokk betul.. jom jln2 di melaka.. hehe :


Ni la hotel tempat kami menginap.. Tapi Sebenarnye kami x menginap di bilik hotel.. 
kami menginap di Apartment Mawardah.. [ Hotel ni menyediakan bilik dan juga Apartment ]

tempat strategic..dekat dengan jonker walk, dataran pahlawan, menara taming sari..

Kami bagi 5 Star hotel ni.. mmg best.. x rugi menginap sini..

.. Ruang Tamu Yang Luas dan selesa ..

..Hall yang luas.. ble landing2 dpn tv.. siap bawa Walker baby Azfar lagi.. 
ble meluncur dari depan smp ke dapur..
[tu yg adik teruja sngat tu hehe ]

.. Ruang dapur + ruang mkn.. luas dan bersih .. 
disediakan pemanas air dan meja mkn untuk 6 org..

Bilik pun luas.. ada 3 bilik [ 2 Bilik Katil Queen dan 1 bilik Katil Single ]
Ble minta tilam tambahan [ sekali dgn cadar+selimut+bantal ]

Bilik mandi agak kecil tapi puas hati.. ble pilih nak mandi air panas atau sejuk.. 
dua2 ade.. [jgn risau bilik mandi ade 2 tau.. xyah rebut2 nak mandi..hehe]

Ni baru bab hotel ni.. kalau menginap sini mmg x rugi sesuai dgn bajet.. hotel baru, kemas, bersih, mesra pelanggan.. malah masa telefon nak booking pun ramah mesra diorg ni.. so u'olls kalau nak g melaka ble la menginap di sini.. berbaloi2 tau.. hehe =) .. so ok.. next entry nak citer pasal jln2 disekeliling melaka ni plak.. huiii.. rase nak pegi lagi ni.. jom cuti2 malaysia.. =)

1 comment:

Anonymous said...

berapa harga dia?


Jom JOIN KAMI Menjana PENDAPATAN TAMBAHAN!!!





Saya adalah dibawah Group Euphoria.. Dan saya juga menjana pendapatan Tambahan dengan Shaklee melalui group ini.. Apa yang BEST nye Group kami ni :

1) Upline yang berdedikasi
2) Jaringan Kumpulan Shaklee yang kuat
3) Plan Pemasaran syarikat yang adil
4) Rangkaian produk yang terbukti berkesan
5) Berpeluang menyertai Umrah, Ziarah dan trip antarabangsa dgn layanan bertaraf antarabangsa
6) BONUS yang diberikan sangat2 membantu dan terasa dihargai oleh pihak syarikat

Sesungguhnya bisnes Shaklee ni bukan sahaja menyeronokkan, malah Menggujakan.. Shaklee sesungguhnya telah merubah hidup kami sekeluarga dari pelbagai aspek kehidupan (^__^)

Tiada yang Mustahil dlm bisnes ini. Shaklee kini menjadi Fenomena. Semua bercerita tentang Shaklee..
Rebutlah Peluang ini !!
Yang paling utama, jom kita bersama2 menaiktaraf ekonomi keluarga kita agar sihat, kaya dan Berjaya di dunia dan akhirat. Jalan telah tersedia ada.. yang tinggal usaha anda sendiri untuk bergerak lebih maju kehadapan !!
Yakin Diri.. anda pasti BOLEH !!

Jom hubungi saya dan ketahui caranya.. Jika kita masih terpikir2.. ketahuilah orang lain sudah maju selangkah kehadapan.. merebut PELUANG !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...